Apa Resepi Works

Apa Resepi Works

Resepi iku program dirancang kanggo peserta ilang bobot. Program bedo saka wong amarga peserta sing diijini kanggo tuku lan cook opsi pangan dhewe. Iku wis buktiaken dadi efektif lan pilihan diet gedhe kanggo wong-wong sing pengin ilang cukup sing dicokot saka bobot lan sing uga mung duwe ekstra kilogram sawetara sing padha kaya bisa nyisihaken saka. Resepi uga nduwe program kapisah kanggo sing karo kabutuhan halal khusus.

Online utawa Face to Face

Ana rong cara kanggo mlebu munggah kanggo ngawasi bobot. Kapisan lan liyane tradisional cara kanggo nggoleki lan rawuh rapat-rapat pasuryan-kanggo-pasuryan. Rapat-rapat sing umum bebarengan karo minggu lan kalebu diskusi, nganyari, enggo bareng sumber lan saben minggu nimbang-in. Online Resepi kanggo wong-wong sing salah siji ora adil karo pasuryan kanggo ngadhepi rapat-rapat utawa sing seneng penak saka nggarap program online. Loro-lorone cara sing buktiaken dadi efektif.

Pangan Punti

Kanggo nggawe Resepi karya, peserta nuduhake gol sing bobot mundhut, Sifat mangan, lan pilihan kegiatan. Sistem banjur njedulake nilai saben dina rata-. Saben iki ditemokake dening considering carane peserta bobot akeh pengin ilang lan apa bobot awak saiki. Saben dina peserta ngrekam panganan lan jumlah sing padha mangan. Panganan iki sing diutus angka titik, lan goal saka peserta punika tetep ing nilai rata-rata sing padha sing diijini kanggo dina. Iki mulang peserta mangan healthily lan teka menyang pangerten saka apa ngirim padha supaya. Contone, cheeseburger uga 12 nilai. Yen peserta mung nduweni gunggung 20 TCTerms kanggo dina, banjur mangan cheeseburger bakal njupuk munggah liwat setengah saka nilai dina rata-rata sing. Padha isih bisa mangan burger yen wong bakal seneng, nanging supaya kelet kanggo diet, padha mung duwe 8 nilai digunakake kanggo kabeh liyane saka dhaharan lan cemilan sing. Nanging yen wong sing tinimbang wis tuwung saka beras karo sisih panggang pitik lan sawetara bayem, padha mung bisa nggunakake 7 utawa 8 nilai, tegesé padha bisa duwe opsi luwih kanggo jajanan liyane. Iki mulang peserta apa panganan iku Samsaya Awon utawa luwih saka wong liya.

Wong-wong sing mlebu munggah kanggo ngawasi bobot uga diwenehi nomer predetermined saka nilai cadangan sing padha bisa nggunakake kapan padha kaya. Nilai iki bisa ditambahake menyang total saben dina utawa bisa disimpen nganti pungkasan saben minggu.

Activity Points

Nilai kegiatan digunakake kanggo pahala olahraga. Akeh macem-macem formulir ngleksanani sing dianggep ditrima, saka mlaku, kanggo nglangi, kanggo ngolah kebon. Duration lan kakiyatan saka aktivitas iki nemtokake carane akeh TCTerms kegiatan dianugerahi. Nilai iki bisa dianggo yen bonus TCTerms pangan wis kurang. Ing peserta liyane tetep aktif, ing luwih fleksibel opsi pangan sing. Iki nyengkuyung peserta kanggo saperangan apik Sifat mangan karo Sifat ngleksanani apik.

Nimbang-Ins

Resepi nimbang-in dumadi bebarengan karo minggu. Kanggo rapat-rapat pasuryan-kanggo-pasuryan, peserta nimbang piyambak ing ngarep anggota grup sing minangka Urut saka proses iketan. Bobot sing direkam lan saran diwenehi miturut jumlah bobot mundhut utawa, yen, gain bobot, kanggo minggu. Kanggo online nimbang-in, peserta ketik bobot menyang komputer saben minggu.

Resources

Resepi nawakake akeh sumber daya kanggo anggota sing. Saka resep-resep kanggo tips lan saran, anggota bisa nggolek informasi babagan carane diet lan tetep sehat ing wektu sing padha. Resepi nawakake apa lan don'ts carane mangan lan cara paling apik kanggo ilang bobot lan netepake rutin sehat akeh jinis wong ing macem-macem kahanan gaya urip.

Maintenance

Rasio unik saka program tilik bobot iku mulang peserta sawijining cara kanggo njaga bobot mati lan carane supaya munggah karo lifestyle sehat sing anyar lan ora iki nalika program isih mlaku dening memulang anggota apa luwih apik kanggo wong-wong mau mangan lan ngapa. Program dadi alam liya, lan tinimbang mung nyediakake anggota karo pemandangan sing wis digawe pangan, iku mulang wong-wong mau kanggo Pick bagian lan opsi luwih apik.

No comments:

Post a Comment